" La il·lusió ens fa l'horitzó més ample "

**** L'Esperó del Silenci, 175m, 6a/Ae (V+ obl.), Pic Alt de Xel, la Valldan, Odén


dijous, 2 de maig del 2013


Hem anat a fer alguna reforma a aquesta via que vam obrir fa 4 anys i que per sorpresa nostre, s'esta escalant força sovint, tot i estar a un indret apartat i sense cap via veina "assequible", Estem segurs que part de l'encant d'aquesta via es el bucòlic lloc on esta enclavada, que va inspirar-nos aquest suggerent nom per l'elegant esperó que vam tenir la sort de recorrer. 




Hem afegit una expansio al final del primer llarg per donar-li mes continuitat. S'ha sustituit un bolt invertit del Ae en la segona tirada que feia molt de yuyu i per ultim, la travessa del tercer llarg hem resituat correctament dues expansions que fins ara quedaven massa baixes despres de desapareixer els cantells originals. L'aproximacio a la paret ara ha quedat molt fitada i força mes directa. Una raconada ara disfressada de primavera, pero que despren magia tot l'any.

Mes info: AQUI





2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Gràcies per la posada al dia, aquesta via la tenim encara pendent, però a la llibreta de futuribles, no sabia que fós vostra, la raconada i la línia es vèuen espectaculars a veure quan m'hi acosto. És sud no? millor buscar dies frescs no?

laura pi ha dit...

Jaume, esta a una raconada solitaria ple d'encants. Crec que es una opcio ideal pels dies freds d'hivern que sovint no sabem on anar, pero la resta de l'any tambe es pot gaudir.

Salut i tapia!