" La il·lusió ens fa l'horitzó més ample "

La TRANSBRAVA des del cel....

Aqui un video promocional que vam gravar fa unes setmanes amb un dron a Aigua Xelida, una de les zones mes espectaculars de la Costa Brava i que mostra l'esencia i bellesa de la navegacio en caiac de mar. Aquest tram de Costa esta envoltada d'altius penyasegats granitics amb multitut de fissures perfectes sense profanar, que mes aviat que tard seran escalades.
Pujeu el volum i a gaudir!


la TRANSBRAVA des del cielo from TRANSBRAVA on Vimeo.

7 comentaris:

en Girbén ha dit...

I que bo i ben fet! Alineats en filera com un estol d'oques salvatges...
Ja que hi som, que em feu retornar-hi: ¿Encara raja el torrentet de Cal Marquesa? L'estret passadís entre Cala Llarga i Sa Planassa, ¿continua sent transitable?

Anònim ha dit...

aquest disabte passat a la paret que dona a l'entrada de la cova del bisbe hi vem veure una via prou tiesa e interessant! es vostra Josep??una abraçada molt gran .
sergi .Alella.

nenivan ha dit...

bruuuuuuuuutal, quines imatges que heu aconseguit, estic impresionat.
molta sort amb el projecte, tenim una sortida pendent que no oblido.

PD: m'has descobert el pastis amb el comentari: "fisures pendents de ser profanades". Cabronasssssssss jejejejeje

Records a tots

nenivan ha dit...

Sergi, sobre això que comentes, envia'm un mail (no sé si tinc el teu) a nenivan@hotmail.com i parlem.
Salutacions

laura pi ha dit...

en Girben, sabia que sabries apreciar la bellesa d'aquestes imatges enbolcallades d'aquest privilegiat entorn que vam recorrer plegats. Amb aquest estiu d'aigua, els torrents tots baian ufanosos i les coves ploren aigua per totes les seves fissures. El passadis que esmentes es molt variable, a vegades pasem, d'altres no, depen de la pressio atmosferica, la crescuda de la lluna i l'estat de la mar....

Sergi, que oblidats que ens tens, pero veig que no es inconvenient que fins i tot per aqui ens trepitjis els talons jejeje. Conec la fissura vertical amb xapes que em comentes, pero fa tota la pinta d'haver estat equipat i escalat per dalt, veient l'inexistent peu de via que te aquella linea. Pels voltants he trobat diversos claus i ponts de roca a lineas descarades i evidents, sense cap mena de dubte per aquelles singulars contrades hi ha alguna persona que tambe te devocio a enfilar-se pels penyasegats marins.

Nenivan, no deixes passar ni mitja, no et facis mala sang que aqui tambe hi ha molta feina a fer i necesitaries una excedencia d'uns quants anys a la teva feina per escalar i obrir tot allo que surt al davant. Segueix en peu el tema de fer la sortida kayakero-vertikal, et fotare el toc en breu.

Salut, tapia i salabror!!

Anònim ha dit...

si la feu entresetmana m'apunto nens!! per cert el video es brutal !!sergi

Xaro ha dit...

Eiii quina passada! Fan venir ganes de passar-se tot l'estiu remant! Molt xulo. Enhorabona