" La il·lusió ens fa l'horitzó més ample "

Va de blogs....

Ahir obrim el blog i ens trobem el seguent missatge:


Hola Josep i Laura
El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant.
Avui divendres 29 de juliol li ha tocat al teu. Ho pots veure aquí:
http://www.3cat24.cat/blogs
I aquí un llistat de tot el que hem recomanat des que vam començar el 9 d'octubre del 2008.
http://www.3cat24.cat/noticia/326283
Si tens cap problema o vols que no el destaquem, només ens ho has de dir.
I si ens pots recomanar un altre blog en català que consideris bo, ho farem en nom teu.
A més, t’informem que promocionarem el teu blog a través de la nostra pàgina de Facebook (http://www.facebook.com/elmeu3cat24), el nostre Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24).




Grata sorpresa la nostre compartir pagina al 3cat24 amb el gran Antoni Bassas i tot, perque "benvinguts al paradis" ha estat escollit el blog del dia, entre milers de pagines personals de tota mena i condicio, fets al nostre pais en llengua catalana. Tot va començar al desembre del 2007 com un simple divertimento durant el nostre any sabatic al Pirineu i aixi anar pasant els llargs dies d'hivern i de pas plasmar d'alguna manera la nostre deria de pujar muntanyes i parets. Poc a poc i gairebe sense adonar-nos s'ha anat convertint en un habit on hem anat pulint la nostre narrativa, li hem donat mes importancia a la fotografia, hem jugat a editar curts de video i hem anat creant les nostres propies ressenyes. Tot força limitat de mitjans i coneixements informatics. Dificil era imaginar que allo que va començar de manera anonima i personal, arribariem a tenir les 4000 visites mensuals d'ara. No tenim cap bola de vidre per esdevinar per quins sorprenents camins ens dura el futur inmediat, pero podem afirmar que aquesta nova era virtual ha canviat radicalment la forma habitual de relacionar-se del mon excursionista o vertical. Cada cop es mes habitual trobar a gent per compartir, corda, vivencies o informacio per la red i no en els centres excursionistes de tota la vida. Seria massa agosarat per la nostre part dir si aixo es un pas endavant o enrrera, l'unic que sabem del cert es que seguim en moviment.