" La il·lusió ens fa l'horitzó més ample "

*** Inversió Tèrmica bis (250m, 6b+, 6a oblig), Cap del Ras, Àger

Diumenge, 10 d’octubre de 2021


La boira segresta Cap del Ras de mirades ansioses i obre les portes a una tardor encara tímida en el seu avanç. M'agrada el tarannà misteriós amb que la paret ens rep. El pany que acull la Inversió Tèrmica s'alça tan esplèndid com el recordava, franges exquisides on demoren passos volàtils.




Com ens fan dansar aquests murs eixuts, ens convertim en ballarins presos del tacte tallant de la seva roca, gris sensual. Embolcallats de núvols que aboleixen el buit, negociem fissures i entomem plaques que no recordava tan gràcils.




No hi ha com escalar per segon cop una via per descobrir-la de nou. El prisma de la coneixença permet degustar-la des de la sofisticació premeditada. Les bromes de tardor ens retornen a un món atemporal...hi ha tant per escalar encara!




Notes d’interès vertical: Inversió Tèrmica, nom encertat que va de la mà de boires anticiclòniques, les mateixes que ens empenyen a Cap del Ras, paret que fa lluminosos els dies més freds.




Poc a afegir al que ja vaig dir en el seu dia, octubre del 2018, tan sols un detall, si afegim algun tricam mitjà al material minimitzem l’exposició del tram de V+ del sisè llarg.




Tres anys més tard la via segueix regalant-nos un traçat esvelt i intens, intuir de nou la seva bellesa esquerpa en els ulls del company completa el cercle de sensacions. Complicitat vertical!


companydeviatgeiatzars:Lau