" La il·lusió ens fa l'horitzó més ample "

La travessia... i un far que espera (Menorca)

Dissabte, 24 de juny 2023


Aquest viatge tindrà vàries etapes, no sé quantes seran, no està a les meves mans preveure-les, el pas dels dies, el vent i el mar seran els qui decidiran. Una elecció, però, sí que ha estat meva, Menorca. A vegades tinc la sensació que tots els navegants estimen aquesta petita illa.




Minorca, sempre té un far que ens espera (el nostre és Artrutx). Arribem gairebé amb la tramuntana, anem al sud. Perfil de costa que no coneix les alçades, però capaç de concentrar en pocs metres de penya-segat tota la força del mar.




Després de la travessia des del continent volem pau, Son Saura i les seves dunes daurades són l'anhel que necessitava satisfer. Ja hi hauran dies per explorar cales i històries, perquè si algo té aquesta illa són racons. Ara només vull el capvespre i la seva llum.





Quadern de bitàcola: travessia Menorca, port Mataró (dissabte 24, 18:00h) - Son Saura (diumenge 25, 17:30h, a temps pel capvespre). Per a qui li agradin dades més concretes: 120 milles nàutiques (poca vela i molt motor per travessar la calma), gairebé 24h de navegació, números rodons en un univers circular que tot just comença.


companysdeviatgeiatzars:Lau&Arnau
π

2 comentaris:

albertganxets ha dit...

seguirem el trajecte
més si ens regales fotos de parets de ses illes

vagi bé!!!

laura pi ha dit...

Ei Albert,

si alguna cosa no falta en aquest viatge són fotos, improvisació i més d'una paret. Els penya-segats són les muntanyes del mar, fan somiar!

Salut, tàpia i bons vents